Open dag, Nationale Sportweek en de AH Sportactie

ingevoerd op 21-08-2018

Na de zomervakantie kunnen clubs weer met drie wervingsacties meedoen. En nu is voor bestuursleden hét moment om de vrijwilligers daarop voor te bereiden. Te beginnen met een open dag.

 

In 2017 bleek na onderzoek dat (tennis)clubs hun nieuwe leden voornamelijk binnen krijgen via sportende familieleden, vrienden en bekenden.

Materiaal voor een Open Dag

Zo is het heel nuttig om na de zomervakantie op de club een open dag te organiseren. Om zo’n dag te promoten stelt de KNLTB materiaal beschikbaar onder het motto ‘Tennis. Love the game’.

Er is veel promotiemateriaal beschikbaar. Het is ook mogelijk op maat materiaal te kiezen op basis van een doelgroep die een club graag wilt bereiken. Mannen bijvoorbeeld, of vrouwen, families, kinderen of rolstoeltennissers.

Nationale Sportweek en AH Sportactie

In september wordt ook weer de Nationale Sportweek gehouden. Dan wordt door heel Nederland sport gepromoot en kunnen alle sportclubs zich van hun beste kant laten zien. En evenals in 2017 valt tijdens de Sportweek het startschot voor de AH Sportactie.

 

Lees hier (https://sportzaken.pro/verenigingsbestuur/ledenwerving/start-met-een-open-dag/) voor meer informatie.

Van 17 september t/m 30 september ontvangen klanten in alle Albert Heijn filialen elke keer als zij boodschappen doen, een sportcredit. Deze credits zijn tot 25 november te verzilveren via AHsportactie.nl bij de deelnemende clubs.