Workshop Rolstoelvaardigheid voor vrijwilligers, doe je mee?

Diana Krans, bewegingsagoge en psychomotorisch therapeute van Klimmendaal neemt je op een leuke, actieve wijze mee in de wereld van rolstoelvaardigheden.

Je leert hoe jij als vrijwilliger beleeft hoe mensen met een lichamelijke beperking omgaan met hun rolstoel en welke mogelijkheden er zijn als je afhankelijk bent van een rolstoel. Plezier staat deze avond ook centraal want we sluiten af met een potje rolstoelbasketbal (is niet verplicht, je mag ook alleen lachen om de anderen….).

Locatie

De workshop wordt gehouden op dinsdagavond 19 maart van 19.00 tot 21.00 uur bij Revalidatiecentrum Klimmendaal, Arnhemseweg 11 in Apeldoorn. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Voor wie: 

Vrijwilligers die werken met mensen met een beperking. Deelname is gratis.

Informatie:

Brenda Koomen, Klimmendaal e-mail b.koomen@klimmendaal.nl (mailto:b.koomen@klimmendaal.nl)

 

Klik hier om je aan te melden (https://www.apeldoornpaktaan.nl/o/Apeldoorn-Pakt-Aan/activiteiten/Workshop-rolstoelvaardigheidstraining-voor-vrijwilligers/77246)

 

Deze workshop wordt georganiseerd door de werkgroep Deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers die werken met mensen met een beperking Apeldoorn. Hierin participeren: Apeldoorn Pakt Aan, De Kap, Klimmendaal,  MEE Samen, De Passerel, Riwis, Uniek Sporten en Zorggroep Apeldoorn. Gezamenlijk organiseren wij vier keer per jaar een deskundigheidsbevordering voor deze vrijwilligers.