Meld je nog snel aan voor de Nationale Vrijwilligersprijzen: €85.000,- aan prijzen

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn er speciaal om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen en in het zonnetje te zetten. Doe mee en vertel wat je aangrijpt in jouw vrijwilligerswerk. Wat maakt wat je doet zo mooi? Vertel het ons in een vlog van 1 minuut! Vind je een vlog maken lastig? of weet je niet hoe te beginnen? Volg dan de online workshop van het NOV op 19 december Vrijwilligers werven met een vlog!

 

Wat kun je winnen?

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent, iedereen die meedoet, dingt mee naar DE hoofdprijs van € 15.000,-. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend. Net als voorgaande jaren selecteert een selectiecommissie zes genomineerden. Met deze zes genomineerden nemen ze een boeiende documentaire over vrijwilligerswerk op. 

Naast DE hoofdprijs van € 15.000,- winnen de andere 5 genomineerden sowieso € 2.000,-. Ben je niet genomineerd, maar wel één van de 80 favorieten van de selectiecommissie, dan win je € 750,-

Het prijzengeld wordt beschikbaar gesteld door de Nationale Postcode Loterij. 

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. (https://www.vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzennl/default.aspx)