Swim to Fight Cancer Apeldoorn

ingevoerd op 18-06-2018

Vorig jaar hebben we voor de tweede keer Swim to fight Cancer georganiseerd in Apeldoorn. Dat gaan we dit jaar weer doen. Want wat zou het geweldig zijn als Kanker geen dodelijke ziekte meer is! In Apeldoorn willen we daar een bijdrage aan leveren. We zetten ons in om onderzoek mogelijk te maken en jongeren een kans te geven hun onderzoek te doen. Om dat te bereiken is geld nodig en daarom sponsoren bedrijven en zwemmen mensen op zondag 16 september.

Vorig jaar zwom Marcel Wouda mee, samen met 160 andere zwemmers, ieder met een bijzonder verhaal of een persoonlijke motivatie. Swim to fight Cancer 055 was ontroerend en daadkrachtig. Dit jaar bieden we nog meer mogelijkheden en variatie om mee te kunnen doen. Elke geoefende en niet geoefende zwemmer, jong en oud, kan meedoen!

Wij nodigen jullie vereniging en leden van harte uit om mee te doen, individueel of met één of meerdere team(s)  van 4 personen om met elkaar 250 meter, 750 meter of 1,5 km te zwemmen! Het zou geweldig zijn om als Apeldoorns verenigingsleven mede een vuist te maken.

Ter voorbereiding bieden we trainingsschema’s en zwemlessen aan. Het is meer dan een unieke kans om dat met elkaar te doen en te beleven.  Zit zwemmen er echt niet in, dan is een bijdrage uiteraard ook van harte welkom. Bijdragen kan dan ook! Als sponsor of als vrijwilliger. Want kanker raakt ons allemaal.

Info en aanmelding:www.swimtofightcancer.nl (http://www.swimtofightcancer.nl) 

info@apeldoorn.swimtofightcancer.nl (mailto:info@apeldoorn.swimtofightcancer.nl)