Fiets of (hard) loop de Mont Ventoux op voor CliniClowns - 22 september 2018

ingevoerd op 23-02-2018

CliniClowns organiseert op 22 september 2018 de zesde editie van de Alpentocht, een super tof en intiem event waarbij de Mont Ventoux in Frankrijk wordt beklommen. Afgelopen jaar hebben rond de 450 deelnemers meegedaan aan deze sportieve uitdaging en daarmee € 237.420,- opgehaald voor het goede doel.

 

Je kan jezelf individueel of als team inschrijven. Het organisatieteam van CliniClowns regelt alles tot in de puntjes; van trainingsdagen ter voorbereiding tot aan een gezellige BBQ na afloop van je prestatie op zaterdagavond. Ook dit jaar beloofd het weer een geweldig weekend te worden. Of je nu met de fiets de berg beklimt of te voet naar de top (hard)loopt, samen worden bergen verzet voor zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie!

Klik hier (http://www.alpentocht.nl/) voor inschrijving en meer informatie.

 

Een beetje verbeelding doet wonderen
CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.