Apeldoorn beweegt voor het Glazen Huis!

ingevoerd op 25-08-2017

Van 18 tot en met 24 december 2017 kunnen we massaal bewegen voor het Glazen Huis. Er worden gratis sportieve workshops/clinics voor jong en oud aangeboden waaraan iedereen kan en mag deelnemen. Of u nou sportief bent of juist helemaal niet... maak kennis met de diversiteit aan workshops/clinics die worden aangeboden door sportverenigingen uit Apeldoorn en steun tegelijkertijd het goede doel van 3FM Serious Request in Apeldoorn.

Deelnemers van de workshops/clinics kunnen geld doneren voor de actie van dit jaar. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

 

Aanmelden voor het geven van workshops/clinics

Wilt u laten zien wat uw sportvereniging te bieden heeft? Bent u eigenaar of (personal) trainer en wilt u nieuwe leden werven en samen genieten van een sportief spektakel? Wat moet u doen. Lever een leraar/trainer en materialen, geef een gratis les en sla samen met ons de handen ineen voor het goede doel. Een unieke kans om nieuwe leden kennis te laten maken met de diversiteit aan sporten die uw sportvereniging te bieden heeft. Tegelijkertijd steunen we gezamenlijk het Glazen Huis. 

Voor aanmelding of vragen kunt u contact opnemen via Rene@rocky-fit.nl (mailto:Rene@rocky-fit.nl)