NIEUW: SPECIAL VEILIG SPORT- EN BEWEEGKLIMAAT

ingevoerd op 11-08-2017

Maandagavond 11 september 2017 organiseert de Bestuurdersacademie Apeldoorn een informatieavond met als actueel thema ‘Veilig sport- en beweegklimaat’.  Dr. Nicolette Schipper-van Veldhoven en Arnold Bronkhorst, beiden verbonden aan de Hogeschool Windesheim en gespecialiseerd op dit thema, geven antwoord op vragen zoals ‘hoe bevorderen we gewenst gedrag?’, ‘hoe kunnen we ongewenst gedrag tegengaan?’ en ‘welke rol speelt de sport in de ontwikkeling van onze jeugd?’. Tevens leggen zij uit wat een pedagogisch sportklimaat is. Met een schat aan praktijkkennis en wetenschappelijke onderbouwing geven zij daarnaast graag antwoord op uw vragen.

Deze special is zeer interessant voor sportbestuurders, vertrouwenscontactpersonen en een ieder die binnen de sportvereniging te maken heeft met dit thema.

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan viahttps://www.apeldoornpaktaan.nl/vrijwilligers/bestuurdersacademie/ (https://www.apeldoornpaktaan.nl/vrijwilligers/bestuurdersacademie/)

 

De kosten voor de special zijn €20,- p.p. De locatie is het clubhuis van Robur et Velocitas 1882, Anklaarseweg 330 te Apeldoorn. De avond start om 19:30u.

De Bestuurdersacademie is een initiatief van Apeldoorn Pakt Aan en de Sportraad Apeldoorn.